Verzekeraars

Schadeherstel en Calamiteitenservice
24/7 met de beste prijs-kwaliteit

Lagere totaalkosten

Door alles in één keer goed te doen

Hogere klanttevredenheid

Door persoonlijk contact

Schadeherstel in Natura

Lees er hier meer over

Verzekeraars

UninU verzorgt schadeherstel in natura. In de rest van Europa al normaal, in Nederland opkomend. Op ons eigen regieplatform zorgen wij dat alles in een maal goed gaat en schade volledig word hersteld. Zo vallen de uit te keren premies lager uit.

Uit de toename van het aantal online afgesloten verzekeringen en hypotheken blijkt dat het publiek hogere waarde hecht aan accuraat en snel herstel. Bij schade is hierbij het persoonlijke contact van grote meerwaarde.

UninU werkt weliswaar op afstand maar de empathische afhandeling van meldingen door onze medewerkers geeft de melder het gevoel van ontzorging door de verzekeringsagent op de hoek.

Als verzekeraar bent u voortdurend op zoek naar de beste partijen voor effectief herstel bij schade voor hun klanten. Waaronder onder meer gemeentes, woningbouwcoöperaties en scholen. Instanties die veelal een afdeling in stand houden om adequaat te kunnen handelen in schadegevallen.

UninU neemt dat voor u uit handen en werkt samen met gerenommeerde herstellers maar kan desgewenst ook de preferentiële aannemer van de klant koppelen aan het flexibele systeem, of een lokale aannemer in de buurt van de klant.

Het UninU pand waar de regie op het schadeherstel plaats vindt.

Wat wij voor u kunnen doen

Wilt u meer weten? Vul onderstaand formulier in of bel: 088-864 00 86