Diensten

Schadeherstel. Van A tot Z.

Waarin wij de regie hebben

Een glaszetter - schadehersteller aan het werk
onderdeel van de uninu groep

Glasschadeherstel

Uniglas is dé landelijke regisseur voor glasschadeherstel aan vastgoed. Het openen, sluiten en afdichten van ramen en deuren. 

Totaalpakket schadeherstel

HerstelDirect is de landelijke regisseur voor het totale pakket aan diensten voor vastgoed, het oplossen van schades en storingen en het verrichten van onderhoud en preventie.

Een schadehersteller aan het werk
onderdeel van de uninu groep
Een callcenter medewerker aan het werk
Valt onder de uninu groep samen met hersteldirect

Regie op schadeherstel

Unimeld is de meldkamer en voert de administratieve werkzaamheden uit zodat Uniglas en HerstelDirect u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. 

Vve's en woningbouw coöperaties

Uw grootste belang als vve is natuurlijk het woongenot in uw pand. De diensten van UninU zijn zo ingericht dat wij u en uw bewoners zo veel mogelijk werk uit handen nemen. Bij calamiteiten hoeft u alleen maar te bellen, wij regelen de rest van de schadeopname tot het innen van facturen bij de verzekeraar.
Vve's en coöperaties

Groot vastgoed

Organisaties met veel vestigingen zoals winkelketens, tankstations maar ook de overheid hebben er belang bij dat schades snel opgelost worden, de handel moet immers doorgaan. Medewerkers van deze bedrijven hoeven slechts één nummer te bellen om het herstelproces in werking te stellen.
Groot vastgoed

Overheden

Overheden, zoals politie en ambulance, maar ook gemeenten en provinciën hebben vaak met schade en ongevallen te maken. UninU ontzorgd hier in wanneer het gaat om schadeherstel.
Overheden

Verzekeraars

Verzekeraars zijn voortdurend op zoek naar de beste partijen voor effectief herstel bij schade voor hun klanten. Zowel voor particulieren als zakelijk verzekerden
Verzekeraars

Al duizenden opdrachten zijn uitgevoerd door het vertrouwen wat klanten in ons hebben. Wilt u klant worden?

Of bel direct naar: 088-864 00 86