Vve's en beheerders

Schadeherstel en Calamiteitenservice
24/7 met de beste prijs-kwaliteit

Foto Pand

Vve's en beheerders

Uw grootste belang als vve is natuurlijk het woongenot van uw bewoners in uw pand. De diensten van UninU zijn zo ingericht dat wij u en uw bewoners zo veel mogelijk werk uit handen nemen. Bij calamiteiten hoeft u alleen maar te bellen, wij regelen de rest van de schadeopname tot het innen van facturen bij de verzekeraar. 

Ook weten wij dat het bij iedere vve belangrijk is dat de bewonersbijdragen inzichtelijk worden besteed. UninU zorgt voor deze transparantie door heldere rapportages in ons eigen, zeer toegankelijke regieplatform. Ook de huisaannemers van de verenigingen kunnen aan het UninU platform gekoppeld worden waardoor de vereniging zich verzekert van 24/7 dienstverlening door onze eigen meldkamer.

Het is natuurlijk mogelijk om slecht één van onze diensten af te nemen. Maar, door de combinatie van onze verschillende werkmaatschapen bieden we u volledige ontzorging in calamiteiten en mutaties. Voor alles buiten uw MJOP kunt u bij ons terecht. De Unimeld dienst verzekerd dat u 24/7 terecht kunt bij ons eigen callcenter, vanwaar wij u bedienen met HerstelDirect en UniGlas.

Enkel lokale aannemers die stuk voor stuk zijn gescreend werken onder UninU. Bij ons kunt u vertrouwen op enkel betrouwbare, lokale herstellers. Wij weten wat belangrijk is, wij doen dit werk al bijna 30 jaar. Zo bent u verzekert voor een oplossing waarbij u centraal staat.

Wat wij voor u kunnen doen

Koffie? Vul onderstaand formulier in of bel met: 088-864 00 86