ITplatform › Uninu

ITplatform

ITplatform

Het beste van beide werelden, mens en IT.

Het UninU regieplatform is gebouwd met de modernste technieken van dit moment. De architectuur is vergelijkbaar met de meest vooruitstrevende grote spelers in de markt zoals Cool Blue, Bol.com, Netflix en Wehkamp. Een gedistribueerd systeem waar meerdere applicaties deel van uit maken. Klaar voor de toekomst!

Bij het uitdenken en ontwikkelen van een eigen regieplatform hadden wij een aantal doelen voor ogen. Deze doelen zijn de uitgangspunten van de ontwikkeling en vormt de basis van het regieplatform.

Flexibel qua koppelingen om zo de beste applicaties te integreren.
Daarnaast kunnen wij ook de backoffices van betrokkenen aansluiten, voorziet het platform in flexibel in te richten workflows, om zo aan de wensen van de verschillende opdrachtgevers te voldoen en het herstelproces van een specifieke opdrachtgever op maat in te richten.

Schaalbaar. Het UninU regieplatform heeft het vermogen om zonder aanpassingen mee te groeien wanneer het gebruik en/of het aantal gebruikers groeit.

Groot volume. Tevens kan het opschalen bij grote schade events, ongeacht vanaf welke locatie. Het platform is ingericht op verwerking van grote hoeveelheden verschillende meldingen.

Dankzij een groot Netwerk van herstelbedrijven worden meldingen snel omgezet in herstel.