Financieel medewerker › Uninu

Financieel medewerker

Financieel medewerker

Functieomschrijving

Vanuit de meldkamer in Groningen stuurt UninU 24/7 een landelijk netwerk van herstelbedrijven aan, van een eenvoudige kapotte ruit tot gecompliceerde meervoudige bouwkundige schades. Onze missie is het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers zoals verzekeraars, wooncorporaties, VVE's, vastgoedbeheerders, winkelketens en de politie.

UninU is de regisseur tussen enerzijds de B2B opdrachtgevers en anderzijds haar uitgebreide netwerk van herstelbedrijven. UninU verzorgt naast herstel van de schade ook het gehele financiële proces tussen alle partijen. UninU maakt voor haar dienstverlening gebruik van een geautomatiseerd Regieplatform. Naast de optimale inzet van IT geeft de inzet van het menselijk contact met de klant het vertrouwen. Jij fungeert als spin in het web met als klantbelofte from call to smile.

UninU zoekt:
Een enthousiaste vrouw of man met een gedegen financiële kennis, digitaal georiënteerd, loyaal met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent commercieel gedreven, met lef, humor en intelligentie. Iemand die zijn hand er niet voor omdraait de gehele administratie van verschillende werkmaatschappijen uit te voeren en verantwoordelijkheid neemt de klus binnen de gestelde tijd te klaren. Vaardig in het doorzien van administratieve programma’s en in het maken van de juiste Excel toepassingen. Nauwkeurig, zelfstandig en oplossingsgericht werkend. Een afgeronde financiële HBO opleiding aangevuld met werkervaring in de profit sector. Mogelijk met ervaring vanuit de bouw, het bankwezen of de verzekeringsbranche.

Jouw uitdaging:
De administratie is het kloppend hart binnen de organisatie. Jij bent de spin in het web en vraagbaak voor de actuele stand van zaken voor de vele stakeholders. Je hebt een passie voor commerciële bedrijfsvoering. Jij zorgt voor de inkoop-, verkoop- en bankenadministratie, voert controles uit en verricht betalingen. Daarnaast voer je het debiteurenbeheer.
Jouw focus ligt op het administreren, maken van rapportages, voorbereiden van jaarwerk en het in Excel rapporteren van data uit de werkenadministraties. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. Je legt verantwoordelijkheid af aan de Controller en de DGA.
De wereld van automatisering is binnen UninU enorm in beweging en biedt voor de Financiële Medewerker ruimte om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren.
De organisatie kan erop vertrouwen dat jij je zaken voor elkaar hebt.
Kernwoorden daarbij zijn:
HBO, financieel, administratie, rapportages, Excel, Data, automatisering, rekenkundig, nauwkeurig, kartrekker, verantwoordelijkheid, zelfstandig, ambitie, leergierig, lef, intelligentie en humor.
Natuurlijk bieden wij een goed salaris, een prettige werksfeer, mogelijkheden je verder te ontwikkelen, opleiding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. En, als het initiatief van jou komt, ook de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

Sollicitaties, cv met pasfoto en een uitgebreide motivatiebrief, gericht aan de DGA van UGHD, mevrouw J.A. Toren.
Mevrouw S. Peeters beantwoordt graag uw vragen, telefonisch 06-51842795

n.b. Géén acquisitie op deze vacature!

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd