Netwerk › Uninu

Netwerk

Netwerk

Als herstelregisseur hebben wij op basis van kwaliteit en prijs onze aangesloten herstelbedrijven geselecteerd. Wij stellen hoge eisen aan de aangesloten providers.

Door de inzet van een groot aantal regionale herstelbedrijven beschikken zowel HerstelDirect als Uniglas over een landelijk dekkend netwerk en kan er overal in Nederland bij spoed binnen 60 minuten een herstelbedrijf ter plaatse zijn. 24 uur per dag, 7 dagen per week, het gehele jaar. De netwerken zijn aanvullend en ondersteunend, ze vullen elkaar aan, vooral op het gebied van calamiteiten en kunnen elkaar ondersteunen bij multidisciplinaire schades.

Herstelbedrijven moeten ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, iedere 3 maanden moet het herstelbedrijf WKA gegevens aanleveren. Van alle herstelbedrijven hebben wij een Gedrags Verklaring  Aanbesteden (GVA) in bezit. Op eerste afroep is het herstelbedrijf in staat een VOG van een medewerker aan te leveren. Daarnaast controleert UninU of de bedrijven een aansprakelijkheidsverzekering en wanneer nodig een CAR verzekering hebben afgesloten. Herstelbedrijven zijn aangesloten bij een branche organisatie, zijn in het bezit van een VCA certificering en hebben de ambitie zich duurzaam te certificeren.

Alle herstelbedrijven die werkzaamheden voor ons uitvoeren hebben een contract getekend en zijn akkoord gegaan met de SLA’s en KPI’s.

 

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over de Organisatie, of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.